Praktische informatie

Accommodatie

De mini-Roparun vindt plaats vanaf de atletiekbaan van ARV Achilles aan de Concordialaan 206 te Etten-Leur (Sportpark de Lage Banken). Hier zijn voor alle deelnemers kleedruimtes, warme douches en toiletten beschikbaar. In de kantine kun je terecht voor een drankje. Sportpark De Lage Banken bevindt zich op ongeveer 700 meter van het NS Station van Etten-Leur. Je loopt vanaf achterkant station in noordelijke richting naar het sportpark.

Starttijden en kosten mini-Roparun

Vanaf 13.00 uur: Wandelaars en Nordic Walkers (€ 5 per persoon)
Start 13.30 uur: Bedrijventeams (€ 75 per team)

Start 14.30 uur: Kidsrun (€ 2,- per kind) (warming-up om 14.15u)
Start 15.00 uur: Hardloopteams (€ 50 per team), Kangoo Jumpers (€ 5 per persoon) en Framerunners (€ 5 per persoon)

Het parcours is niet afgezet, deelname is op eigen risico. U ontvangt na inschrijving een bevestigingsmail met daarin de instructies voor de betaling per bank op nummer NL 05 RABO 0154548804 ten name van Team 248 Go4Life.

Na-inschrijven kan op 30 maart tot 30 minuten voor aanvang. Bij contante betaling op die dag betaalt u bovenstaande inschrijfkosten. Bij pinnen betaalt u 2,75% bovenop de genoemde bedragen.  

 

Startnummers teams

Elk team van bedrijven of hardlopers krijgt bij de mini-Roparun twee startnummers. Voor de start spelden de eerste en tweede loper het startnummer om. De derde loper krijgt het startnummer overgedragen van de eerste loper na zijn finish, de vierde loper van de tweede loper en de vijfde loper van de derde loper. Dat kan door het nummer op je shirt te spelden of aan een overdraagbaar heuptasje vast te maken. De laatste ronde op de baan leg je als team gezamenlijk af. Je kunt dus samen over de finish, extra gezellig.  

 

Uitslagen en prijzen

De mini-Roparun draait vooral om gezelligheid, sportiviteit en het goede doel! Na afloop vind je wel de uitslagen op deze website, want we weten dat een beetje competitie onderling toch speelt. Om deze onderlinge competitie een beetje op gang te brengen en jullie te bedanken voor jullie deelname, ontvangen het snelste bedrijventeam en hardloopteam na afloop een heerlijke taart, om te delen. De mini-Roparun wordt georganiseerd door roparunteam Swietelsky Go4Life en ARV Achilles, nadat de run jarenlang in Zundert is gehouden.

Meer over Team Go4life

Roparunteam 248 Swietelsky Go4Life uit Etten-Leur (ook wel team Go4Life) heeft als missie om door een sportieve deelname aan de ‘Roparun’ zoveel mogelijk geld in te zamelen ten behoeve van de Stichting Roparun Palliatieve Zorg, die als doel heeft het leven van kankerpatiënten te veraangenamen. Het team doet dit door het organiseren van evenementen als de mini-Roparun en het werven van sponsoren en donateurs. Het team doet elk jaar met Pinksteren mee aan de Roparun. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen, meer dan 1,5 marathon. Er zijn vier fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding ter ondersteuning; chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins.

Meer over ARV Achilles

ARV Achilles is een vereniging voor jong en oud, voor wedstrijdsporters en recreanten. We halen onder het motto ‘Sportief, Sociaal en Gezond’ het beste uit de sportieve mens naar boven, ongeacht het niveau of leeftijd. Bij Achilles kun je terecht voor zogeheten technische nummers binnen de atletiek, zoals hoogspringen, speerwerpen, polsstokspringen etc. Ook kun je hardlopen, kangoo jumpen, nordic walken of wandelen en bodygym, Qi Gong en GALM beoefenen. Kijk voor meer informatie op www.arvachilles.nl.

Mini Roparun