Coronamaatregelen 12 september 2020

De mini-Roparun vindt volledig buiten plaats op en rond het terrein van ARV Achilles in Etten-Leur. Er zijn meerdere maatregelen getroffen om de mini-Roparun veilig en verantwoord plaats te laten vinden.

Op dit moment is sporten gewoon mogelijk. De estafetteloop kan daarom in zijn oorspronkelijke vorm doorgaan. Wel zijn er maatregelen voor publiek getroffen om een mogelijke verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Bezoekers desinfecteren hun handen bij de ingang, publiek en deelnemers houden 1,5 meter afstand van elkaar en er geldt op een aantal plaatsen op het terrein eenrichtingsverkeer. De kleedruimtes en toiletten zijn open (ook hier geldt de afstand), de kantine is gesloten. Drankjes kunnen buiten besteld worden, net als taart en lootjes om prijzen te winnen. Voor de teams zijn mogelijkheden getroffen om tijdens de wedstrijd de estafettestokjes schoon te maken.

Bezoekers en deelnemers van de mini-Roparun dienen zich te houden aan de RIVM-regels en de aanwijzingen van de organisatie. Er is hierop toezicht aanwezig. Ook doet de organisatie een beroep op de eigen verantwoordelijkheid; iedereen die klachten heeft, dient daarom thuis te blijven.

Voorinschrijven noodzakelijk

Om alles op de dag zelf ordelijk te laten verlopen, kunnen deelnemers aan de mini-Roparun zich tot 10 september vooraf inschrijven. Na-inschrijving is tot 30 minuten voor aanvang van het onderdeel mogelijk, tenzij het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Mini Roparun