Praktische informatie

Accommodatie

De mini-Roparun vindt plaats vanaf de atletiekbaan van ARV Achilles aan de Concordialaan 206 te Etten-Leur (Sportpark de Lage Banken). Hier zijn voor alle deelnemers kleedruimtes, warme douches en toiletten beschikbaar. In de kantine kun je terecht voor een drankje.

Sportpark De Lage Banken bevindt zich op ongeveer 700 meter van het NS Station van Etten-Leur. Je loopt vanaf achterkant station in noordelijke richting naar het sportpark.

Starttijden en kosten mini-Roparun

13.00 uur Wandelaars en Nordic Walkers (€ 5 per persoon)

13.30 uur Bedrijventeams (€ 75 per team)

15.00 uur Hardloopteams (€ 50 per team), Kangoo Jumpers (€ 5 per persoon) en Racerunners (€ 5 per persoon)

 

Inschrijven en betalen per overschrijving

Vul het inschrijfformulier in om je voor de mini-Roparun aan te melden. De betaling vindt plaats per bank. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld, ontvang je een kopie per mail met daarin de aanwijzingen voor betalen. Je inschrijving is pas definitief als wij de betaling hebben ontvangen. Op dat moment ontvang je van ons een bevestiging van je deelname. Zet in de omschrijving mini-Roparun en teamnaam of eigen naam!

Extra donaties aan de Roparun worden altijd op prijs gesteld. Dat kan door het inschrijfbedrag te verhogen en in de omschrijving je donatie te vermelden.

Online inschrijven is mogelijk tot maandag 9 april. Na-inschrijven kan op 14 april tot 30 minuten voor aanvang (je betaalt dan contant!).

 

Startnummers teams

Elk team van bedrijven of hardlopers krijgt bij de mini-Roparun twee startnummers. Voor de start spelden de eerste en tweede loper het startnummer om. De derde loper krijgt het startnummer overgedragen van de eerste loper na zijn finish, de vierde loper van de tweede loper en de vijfde loper van de derde loper. Dat kan door het nummer op je shirt te spelden of aan een overdraagbaar heuptasje vast te maken.

 

Uitslagen en prijzen

De mini-Roparun draait vooral om gezelligheid, sportiviteit en het goede doel! Na afloop vind je wel de uitslagen op deze website, want we weten dat een beetje competitie onderling toch speelt. Om deze onderlinge competitie een beetje op gang te brengen en jullie te bedanken voor jullie deelname, ontvangen het snelste bedrijventeam en hardloopteam na afloop een heerlijke taart, om te delen.

 

De mini-Roparun wordt georganiseerd door roparunteam SwietelskyGo4life en ARV Achilles, nadat de run jarenlang in Zundert is gehouden.

Meer over SwietelskyGo4life

SwietelskyGo4life uit Etten-Leur (ook wel team 248) heeft als missie om door een sportieve deelname aan de ‘Roparun’ geld in te zamelen dat zo veel mogelijk ten bate komt van de Stichting Roparun Palliatieve Zorg, teneinde het leven van kankerpatiënten te veraangenamen. Het team doet dit door het organiseren van evenementen als de mini-Roparun en het werven van sponsoren en donateurs.

Het team doet elk jaar mee aan de Roparun. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen, meer dan 1,5 marathon. Er zijn vier fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding ter ondersteuning; chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Het team is nog op zoek naar een fysio en fysio/masseur!

Meer over ARV Achilles

ARV Achilles is een vereniging voor jong en oud, voor wedstrijdsporters en recreanten. We halen onder het motto ‘Sportief, Sociaal en Gezond’ het beste uit de sportieve mens naar boven, ongeacht het niveau of leeftijd.

Bij Achilles kun je terecht voor zogeheten technische nummers binnen de atletiek, zoals hoogspringen, speerwerpen, polsstokspringen etc. Ook kun je hardlopen, kangoo jumpen, nordic walken of wandelen en bodygym, Qi Gong en GALM beoefenen. Kijk voor meer informatie op www.arvachilles.nl.

Mini Roparun